Om oss

Vi er et lite firma med store kunder! Våre dyktige medarbeidere har kompetanse innen alt fra design og trykk til webutvikling og programmering. Vår visjon er å skape verdier for våre kunder ved å skape strategiske fordeler og bedre kommunikasjon på nettet.

Virkelighet

Om GO Publish designer og tilrettelegger nettstedet for deg, vil din webside få et sikkert hjem på en av våre servere. Hos oss har du alltid backup av arbeidet som er gjort. Om du bare vil leie serverplass, benytter vi Linux-servere med solid kapasitet. Vi ordner med domener av de fleste typer til en rimelig pris. 

Velger du GO Publish som din leverandør, kan du få utført mange typer tjenester av en og samme tjenesteyter. Det gjør det mer oversiktlig, mindre tidkrevende og enklere for deg. Fordi GO Publish er en liten virksomhet, betyr hver kunde mye for oss. Der ligger din trygghet for at vi vil være der for deg, både i dag og i morgen, ja, så lenge du trenger en leverandør som er opptatt av å skape verdier. Virkeligheten kan gjøres enklere!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Eller ønsker du å gi oss tilbakemelding? Uansett hva det gjelder, vil vi gjerne høre fra deg!

Kontakt oss

* Felter merket med stjerne er obligatoriske